Passa al contingut principal

ITCS. Unint-te amb la soldadura des de 1996.

 

[CAT] L’ITCS és una entitat de formació aprovada per l’IIW (International Institute of Welding) per la impartició dels cursos teòrico-pràctics d’Enginyer, Tècnic, Especialista i Encarregat Internacional de Soldadura. El certificat d’acreditació corresponent a l’ITCS com a centre de formació aprovat respon a la designació ATB-ES-024.

Aquests cursos amb reconeixement europeu i internacional permeten formar i certificar adequadament els coneixements del personal responsable de les activitats de soldadura i les seves tecnologies afins. La formació mínima ha estat establerta en diferents nivells i la titulació està reconeguda obligatòriament per totes les organitzacions acreditades a la EWF i l’IIW (més de 50 organitzacions a nivell mundial).

Per més informació sobre els cursos:

IWE (Enginyer Internacional de Soldadura)
IWS (Especialista Internacional de Soldadura)

[CAST] ITCS es una entidad de formación aprobada por IIW (International Institute of Welding) para la impartición de los cursos teórico-prácticos de INGENIERO, TÉCNICO, ESPECIALISTA y ENCARGADO INTERNACIONAL DE SOLDADURA. El certificado de acreditación correspondiente a ITCS como centro de formación aprobado responde a la designación ATB-ES-024.

Estos cursos con reconocimiento europeo e internacional permiten formar y certificar adecuadamente los conocimientos del personal responsable de las actividades de soldeo y sus tecnologías afines. La formación mínima ha sido establecida en distintos niveles y la titulación está reconocida obligatoriamente por todas las organizaciones acreditadas en EWF y IIW (más de 50 organizaciones a nivel mundial).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els formadors

Els formadors dels nostres cursos són enginyers i tècnics amb anys d'experiència demostrada en el sector. Professionals amb qui tenim el plaer de treballar conjuntament per oferir-te la millor formació possible. En modalitat online, semipresencial o presencial. Clica aquí  per accedir a informació de tots els cursos de què disposem. [CAST] Los formadores de nuestros cursos son ingenieros y técnicos con años de experiencia demostrada en el sector. Profesionales con quien tenemos el placer de trabajar conjuntamente para ofrecerte la mejor formación posible. En modalidad online, semipresencial o presencial. Clica aquí para acceder a la información de todos los cursos de los cuales disponemos.

Saint Louis Gateway Arch, en Missouri

El Gateway Arch es un monumento de 192 metros (tanto de altura como de ancho) en St. Louis, Missouri, construido entre los años 1963 y 1965. Tiene la forma de un arco de catenaria. a. Britanny Moore Un arco de catenaria es la forma geométrica natural que adquiere una cadena al colgarla sujetada por los extremos, dejando que caiga por su propio peso. En arquitectura, el arco de catenaria invertido es la forma mas óptima para un arco, ya que así solamente debe aguantar su propio peso. De esta manera solo debe aplicarse la cantidad de material estrictamente necesaria, sin necesidad de contrafuertes u otros elementos de soporte. Encontramos ejemplos de este tipo de arco en la arquitectura de Antoni Gaudí. b. Mª del Mar Gasch Illescas c. Enric Cruz Lopez En la construcción del Arco de Saint Louis se tenían que unir 142 piezas de 3,65 m de largo, en forma de triángulo. Cada pata del arco se construyó separadamente uniéndose arriba del todo con una clave de bóveda. d. Autoria desconocida La e

Què fem | FORMACIÓ I ENTRENAMENT | #ITCSserveis

  Oferim diverses formacions en formats que s'adapten a les necessitats del contingut de cadascuna d'elles, així com a les de l'empresa que l'encarrega si s'escau.  Per dur-los a terme col·laborem estretament amb centres d'ensenyament, laboratoris, tallers i professorat que es complementen amb l' aula de l'ITCS  i els nostres tècnics, així com l'equip administratiu, secretaria i comunicació. A més, en el cas dels cursos internacionals i europeus (IWE/IWT, IWS/IWP, EAB, EAS), amb la Federació Europea de Soldadura (EWF), i l'Associació Espanyola de Soldadura(CESOL). Tant presencial, com online o semipresencial, a l'ITCS ens esforcem en tenir una oferta amplia i variada on trobis la formació que necessites. Actualment tenim més de 15 cursos  programats per especialitzar-te i millorar la teva expertesa en soldadura. Tots els cursos que oferim són per personal de soldadura amb més de tres anys d'experiència que volen créixer en el món laboral